top of page

ons. 01. maj

|

Västra Götalands län

Swenden: Fira första maj med Framåt kamrater!

Organizer: Framåt kamrater Klä dig praktiskt, packa vattenflaska och snacks, ta med dig din bästa kamrat och förbered dig på att det blir en heldag i år.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Swenden: Fira första maj med Framåt kamrater!
Swenden: Fira första maj med Framåt kamrater!

Tid og sted

01. maj 2019, 11.30 – 23.59

Västra Götalands län, Västra Götalands län, Sverige

Om eventet

Klä dig praktiskt, packa vattenflaska och snacks, ta med dig din bästa kamrat och förbered dig på att det blir en heldag i år.

KUNGÄLV PÅ DAGEN: INGA NAZISTER, NÅGONSTANS!

Vi reser till Kungälv för att tillsammans med Göteborgs Antifascistiska Front bidra till ett nazifritt Kungälv. Vi ser det som vår plikt att aktivt försöka förhindra fascistisk propagandaspridning och fascisters möjlighet att organisera sig. Det gäller i Göteborg och det gäller i grannkommunerna.

https://www.facebook.com/events/1842926065813757/

GÖTEBORG PÅ KVÄLLEN: GÅ I VÅRT BLOCK!

Efter Kungälv reser vi tillbaka till Göteborg för att fira arbetarrörelsens internationella högtidsdag. Syndikalisterna Göteborgs LS har tagit det föredömliga beslutet att skjuta något på sin demonstration för att möjliggöra att medlemmar reser till Kungälv men ändå får chansen att gå i traditionsenligt majtåg. Vi har ett eget block i demonstrationen och du hittar oss lättast genom att lokalisera våra flaggor. Våra demovakter på plats kommer att tala om hur vi ställer upp. Samling kl. 18:00 på Masthuggstorget!

https://www.facebook.com/events/2253956171523207/

ÄNNU SENARE: SAMKVÄM FÖR STREJKRÄTTEN!

Syndikalistiskt Forum arrangerar traditionsenligt årets första maj-fest och den äger rum på restaurang Sorentos i Gamlestan från kl. 20:00. Inkomsterna från årets tillställning tillfaller kampen för strejkrätten. Ska du gå ut efter demonstrationen är det med andra ord hit du går.

Framåt!

Del dette event

bottom of page