top of page

tirs. 06. jun.

|

København

INFOMØDE #FREELINA – Bustur til Leipzig

Bustur fra København til Leipzig – vi passer på hinanden, så vi kan være farlige sammen.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
INFOMØDE #FREELINA – Bustur til Leipzig
INFOMØDE #FREELINA – Bustur til Leipzig

Tid og sted

06. jun. 2023, 19.00 – 07. jun. 2023, 19.00

København, Dortheavej 61, 2400 København, Danmark

Om eventet

INFOMØDE – Bustur til Leipzig

Bustur fra København til Leipzig – vi passer på hinanden, så vi kan være farlige sammen.

Lige nu er 10 antifascister i tyskland, heriblandt den 28 årige Lina, anklaget for voldelige raids mod fascister.

Lina  har nu siddet varetægtsfængslet i over 2.5 år, og der har i hendes sag  været 92 retsmøder Den øverste tyske statslige anklagemyndighed har  udpeget Lina som hovedperson bag raidsne, og hun er som den eneste  anklaget i ni forhold.

Antifascister  i hele tyskland er lige nu i gang med at mobilisere til støtte for  deres kammerater og vi vil med, fordi solidaritet er vores stærkeste  våben. Der er indkaldt til demonstration i Leipzig, lørdagen efter at  der er faldet dom. Demoen kommer til at ligge på datoen den 3 Juni

Kom  til infomøde omkring den kommende bustur til Leipzig. Her vil du kunne  få informationer, få et kort overblik over hvorfor vi tager til tyskland  og blive mindet om vigtige ting, samt stille spørgsmål. Du vil også  kunne skrive dig op til busturen.

Som altid er vores bustur alkohol- og rusmiddelfri, ligesom våben og andre ulovlige genstande ikke må medtages.

Derudover gælder de samme regler, som til alle vores arrangementer: - Ingen sexisme! - Ingen racisme! - Ingen queerfobi!

PRAKTISK: - HUSK PAS! Og evt. pillepas. (al medicin skal have pillepas eller en recept) - Busturen koster 100dkk som du skal have med i kontanter på bussen. -  Vi køre fredag d.02/06 kl 22:00 fra Ungdomshuset, Dortheavej 61 2400  kbh NV. Og regner med at være tilbage samme sted søndag d. 04/06 kl  23:00. - Vi sover i bussen på vej til tyskland, og har et sted at  sove i Leipzig, husk derfor sovegrej (madras, sovepose, hvad end du nu  skal bruge)

TILDMELDING: - Send en mail til: revoantifa@riseup.net med dit navn og telefon nummer.

Del dette event

bottom of page